Subscriu-te a la newsletter


VISITA AL 22@ D’UNA DELEGACIÓ DE L'EMPRESA XINESA TUSSTAR

Secretaria Comunicació,

22@Network bcn ha rebut la visita d’una delegació de l'empresa xinesa TusStar, lligada a la universitat de Tsinghua, una de les més importants a la Xina. La delegació, que està explorant el districte 22@ per a possibles inversions, estava formada per Liu Bo, Directora de Investment Management i Han Wei, Vice-Directora General.

L’acte de benvinguda de la delegació va tenir lloc a l’edifici Media-TIC, on Antoni Oliva, Directiu Executiu de 22@Network bcn, va presentar els objectius de l’Associació, compromesa amb el seu rol vertebrador i dinamitzador del districte de la innovació 22@ i formada per més de 130 empreses i institucions.

La visita va continuar a la Universitat Pompeu Fabra, UPF, on la delegació va ser rebuda per Enric Peig, president de la Comissió de Talent i Noves Professions de l’Associació i Director de l’escola d’enginyeria de la UPF. Seguidament, la visita al districte 22@ es va traslladar al Centre Tecnològic LEITAT amb Meritxell de la Varga, Directora General Adjunta, per seguir a continuació a Almogàvers Business Factory. La visita va incloure també un recorregut per l’empresa Beabloo, a càrrec d’Àlex de Dios, president de Comissió d’Emprenedoria de l’Associació i COO de Beabloo, i va finalitzar amb una visita a Can Alier, futura seu de CISCO.

Enllaç a fotografies de la visita.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Compartir

Notícies relacionades

Modificar cookies