Subscriu-te a la newsletter


INICIATIVES DE GRUPO ICA CATALUNYA EN INNOVACIÓ I RELACIÓ AMB STARTUPS

Secretaria Tècnica,

La Comissió d’Emprenedoria de 22@Network bcn, l’Associació d’Empreses i Institucions del districte de la innovació 22@, ha organitzat a Bcombinator el tercer 22@Afterwork.

Xavier Monzó, president de 22@Network bcn i Director General de Grupo ICA, tecnologia, innovació i serveis, ha estat entrevistat per Erik Brieva, President de Bcombinator, i ha presentat les iniciatives que ICA Catalunya està emprenent en matèria d’innovació i relacions amb les startups.

Durant la seva intervenció, Xavier Monzó ha presentat el model de relació amb l'ecosistema emprenedor de Grupo ICA i els models d’innovació en xarxa aplicats al sector Health.

El 22@Afterwork té com a objectiu incentivar el networking entre startups i empreses establertes al districte, exposar els programes que les empreses ofereixen per a emprenedors i startups, apropar emprenedors nacionals i internacionals i donar a conèixer l’associació 22@Network bcn.

22@Network bcn és l'Associació d'Empreses i Institucions del districte de la innovació 22@, que compta amb més de 130 empreses sòcies i col·laboradors i 19.000 treballadors que es beneficien de les sinergies que es produeixen en el propi l'àmbit de l'Associació i que s'ha consolidat també com un agent actiu del districte i motor de les iniciatives que ajuden al desenvolupament de les empreses associades.

La Comissió d’Emprenedoria és el lloc de trobada de les principals iniciatives emprenedores del districte i de la ciutat, i entre elles i la resta de l’ecosistema del 22@, especialment grans empreses, universitats i recerca.

Bcombinator és el coworking space / incubator center que neix per ajudar les startups i empreses a consolidar el seu negoci amb les millors garanties d'èxit, mitjançant serveis personalitzats, dirigit per una xarxa de reconeguts emprenedors amb més de 30 anys d'experiència. Bcombinator és l'espai més eficient per a crear networking i col·laborar entre emprenedors i mentors que brinden assessoria des de la fase de gestació d'una idea fins a la internacionalització i fundraising.

El 22@Afterwork és una nova activitat pública de 22@Network bcn que s’afegeix a les dels 22@Breakfast, l’Àgora 22@Network bcn i a les diferents activitats de les comissions de treball. 


-El 22@Breakfast és el punt de trobada i d'intercanvi d'idees innovadores que, des del 2004, se celebra cada mes al Districte de la Innovació. És una oportunitat per conèixer les darreres tendències tecnològiques i empresarials, i els progressos que es desenvolupen en l’entorn 22@ per a les seves empreses i institucions. Però també és una ocasió per intercanviar experiències amb més d'un centenar de directius i professionals vinculats a l'economia del coneixement.

-Àgora 22@Network bcn vol perdurar com una cita exclusiva per a la divulgació de les tendències globals que condueixen el procés de canvi tecnològic, social i empresarial, mitjançant el debat per l'acció davant les oportunitats de creixement econòmic, especialment vinculades a les noves tecnologies. En anteriors col·loquis s'ha tractat sobre altres temes d'actualitat en el sector tecnològic com són les smart cities, el big data, els drones, la impressió 3D, les tendències post Mobile World Congress, la indústria 4.0the Cloud, la Transformació Digital, la logística del futur, la robòtica, la mobilitat, el Machine Learning, la Internet de les Coses i el 5G.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies